Собаки

Собаки

Собака - ваш найвідданіший друг і надійний партнер, уважний слухач і генератор позитивних емоцій. Він завжди готовий спілкуватися з вами і дарувати свою любов і ласку. За статистикою, власники собак менше хворіють, мають кращий вигляд, успішніші на роботі, не страждають від депресії і краще витримують стреси.
Чотириногий улюбленець змінить ваше життя на краще, а дітям допоможе стати більш відповідальними, побороти сором'язливість і менше сидіти перед гаджетами.
Ми прагнемо зробити ваше спілкування з улюбленцем ще більш приємним і радісним.

  • Лежак RICKY
    Новинка
    Подушка-матрас Ostin
    • Для котів та собак
    Артикул: PR243068

      Картатий простібаний матрацик можна використовувати і вдома, і покласти на сидіння авто, щоб улюбленцю було зручно, і взяти із собою на дачу або на природу. Матрац пружний та зручний, дуже простий у догляді. Бавовняна тканина не електризується і добре чиститься.

    • Лежак RICKY
      Новинка
      Лежак Skye
      • Для котів та собак
      Артикул: PR243067

        Лежак із орнаментом зі смачненьких кісточок гарантує солодкі сни вашому улюбленцю. Лежачок подарує котикам та песикам приємний відпочинок, особливо влітку, бо гладенька бязь приємно холодить шкіру та не електризується, а синтепоновий наповнювач не вбирає запахи. Лежак можна прати вручну і сушити на горизонтальній поверхні.

      • Лежак Tommy
        • Для котів та собак
        Артикул: PR243066

          Доступна розкіш! Пухкенький, немов рожева хмаринка, лежак подарує улюбленцю чудовий відпочинок і гарні сни. Приємний колір та лаконічний дизайн зроблять модель родзинкою вашого інтер’єру. А улюбленець буде просто у захваті!

        • Лежак RICKY
          Новинка
          Лежак Laki
          • Для котів та собак
          Артикул: PR243091

            Зручний лежак для собак та котів – універсальна модель, що поєднує комфорт та привабливий вигляд. В овальному лежаку так зручно згорнутися, або витягтися і покласти голову на м’який бортик. Знімна подушка комфортна, а прати її за потреби можна окремо. Оцінять «гніздечко» не лише дорослі улюбленці, але й кошенята і цуценята.

          • Лежак RICKY
            Новинка
            Лежак Robert
            • Для котів та собак
            Артикул: PR243090

              Ніжний на дотик лежак із штучної замші шоколадного кольору – це гарантія солодкого сну вашого улюбленця. Тканина має вишуканий вигляд, а універсальний дизайн моделі зробить її доречним доповненням будь-якого інтер’єру. Подушку можна за бажанням перевертати будь-якою стороною – коричневою або чорною.

            • Лежак RICKY
              Новинка
              Лежак Green
              • Для котів та собак
              Артикул: PR243089

                Оригінальне поєднання бавовняної тканини оливкового кольору та жовто-зеленої меблевої тканини «букле» створюють враження, що улюбленець відпочиває на галявинці. М’якесенькі бортики та подушка лише підсилюють це враження. Оригінальне поєднання фактур виглядає стильно, лежак добре вчиститься валиком із липкою стрічкою.

              • Лежак RICKY
                Новинка
                Лежак Michael
                • Для котів та собак
                Артикул: PR243088

                  Це справжнісінький комфортний диван для вашого хвостатого пустуна. Після активних ігор та прогулянки відпочивати на ньому – невимовне задоволення. Овальний лежак має одну підвищену спинку, яка перетворює його на зручний диван. Тканина м’яка та приємна на дотик, а ще – легко чиститься щіткою чи валиком.

                • Лежак RICKY
                  Новинка
                  Лежак Rocky
                  • Для котів та собак
                  Артикул: PR243065

                    Цей лежачок створений для того, щоб ви поставили його у найзатишнішому куточку своєї оселі, і улюбленець міг там відпочити, насолодитися спокоєм та комфортом, коли йому забажається. М’які бортики та подушка створюють найліпші умови для солодкого сну.

                  • Лежак RICKY
                    Новинка
                    Подушка-матрас Oliver
                    • Для котів та собак
                    Артикул: PR243064

                      Матрац – мрія кожного улюбленця, втілення комфорту та затишку! М’яка тканина, пружний наповнювач, зручна форма «без обмежень» дозволяє влягтися уздовж, упоперек, по діагоналі і як заманеться. Завдяки прошивці наповнювач не збивається. Прати рекомендується вручну і сушити на горизонтальній поверхні.

                    • Сумка-переноска FELTI
                      Новинка
                      Сумка-переноска FELTI
                      • Для котів та собак
                      Артикул: PR243278

                        Повсть – приємний на дотик міцний матеріал, який має дуже привабливий вигляд. Сумка-переноска FELTI з повсті стане стильним аксесуаром і затишним будиночком для улюбленця в дорозі. Дно сумки  тверде, за потреби його можна вийняти і почистити. Модель має застібку-клапан і зручні ручки з цупкої тасьми.

                      • Сумка-переноска OPTIMA
                        Новинка
                        Сумка-переноска OPTIMA
                        • Для котів та собак
                        Артикул: PR243277

                          Сумка-переноска OPTIMA – це красивий і практичний аксесуар, який напевне сподобається і хвостику, і вам. Сумка виготовлена із м’якої бавовняної тканини трендових кольорів, стінки сумки ущільнені поролоном, який добре захищає як від прохолодного вітру, так і від спеки. Зручна застібка-блискавка.

                        • Сумка-переноска CARRI
                          Новинка
                          Сумка-переноска CARRI
                          • Для котів та собак
                          Артикул: PR243276

                            Нейтральні кольори, зручна форма, широкі ручки та якісний трендовий матеріал – це сумка-переноска CARRI. Модель виготовлена з повсті, тверде  дно сумки можна виймати і чистити. Віконечко дозволяє улюбленцю роздивлятися навкруги і дихати свіжим повітрям. Зручний карман із сітки дає можливість тримати під рукою ласощі, іграшку, гігієнічні серветки тощо.

                          • Сумка-переноска BAG
                            Новинка
                            Сумка-переноска BAG
                            • Для котів та собак
                            Артикул: PR243275

                              Зручна та елегантна сумка-переноска BAG стане затишним «будиночком» для вашого улюбленця під час поїздки. Тут в нього будуть найкомфортніші умови: тверде денце, на якому зручно стояти, сидіти та лежати, віконечко для огляду й вентиляції, пружні м’які стінки, як захищатимуть і від холоду, і від сонця. Кишенька дозволить тримати під рукою серветки, ласощі,...

                            • Сумка-переноска FABI
                              Новинка
                              Сумка-переноска FABI
                              • Для котів та собак
                              Артикул: PR243274

                                Комфортабельна кімнатка для хвостика – будь де! Сумка-переноска FABI дійсно схожа на затишну кімнату: пружні стіни, що захищають від холоду та вологи, віконечко з сіткою, яке дарує можливість дихати свіжим повітрям і спостерігати за всім навколо. Вам буде зручно нести сумку в руках або на плечі завдяки довгим широким ручкам.